ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρεμιέρα στην «στοιχειωμένη» Φθιώτιδα για τον Παναθηναϊκό!

Προσέχουν... για να έχουν στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνας της πρεμιέρας της SuperLeague 1 με τον «κακό του δαίμονα» τον ΠΑΣ Λαμία.

Προσέχουν… για να έχουν στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνας της πρεμιέρας της SuperLeague 1 με τον «κακό του δαίμονα» τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι ημέρες πέρασαν και το νέο πρωτάθλημα είναι κοντά στην έναρξή του… Ο ΠΑΣ Λαμία κληρώθηκε να αγωνιστεί την 1η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα όπου από την πρώτη χρονιά που ανέβηκε στη SuperLeague του βάζει δύσκολα.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει ποτέ μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας τα τελευταία χρόνια, αντιθετώς μετράνε ήττες και αποκλεισμό από το κύπελλο… δύο φορές.

Έτσι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφεύγουν όπως ο «διάολος το λιβάνι» τις φράσεις μερικών όπως «Διαστημικός», «έλαμψε», «μεγάλη μπάλα», «έρχεται…» , καθώς γνωρίζουν πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι κόντρα στους «κυανόλευκους» του Σωτήρη Αντωνίου.

Τέλος, αυτό που προκύπτει από τα ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» είναι ότι αν καταφέρουν και κερδίσουν την Λαμία μέσα στο «κάστρο» της τότε η ομάδα του αποκτήσει δυναμική αλλά και αυτοπεποίθηση από την πρεμιέρα κιόλας…

Όλα θα παιχτούν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου!

Διαβάστε επίσης

Back to top button