ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Τεννές: “Άσχημο απόγευμα, άσχημο αποτέλεσμα”

Απογοητευμένος από την άσχημη εμφάνιση και την ήττα με 2-0 εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο ΔΑΚ ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας προπονητής της Λαμίας στάθηκε στα δύο ατομικά λάθη που κόστισαν ισάριθμα γκολ ενώ παραδέχτηκε ότι η αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι τόσο καλή όσο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Άσχημο απόγευμα για μας, άσχημο αποτέλεσμα. Μας το φύλαγε στο τέλος του πρώτου γύρου και λίγο πριν από τις γιορτές. Δύο λάθη δικά μας έφεραν την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 2-0 και μετά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι

Έτσι κάναμε μια ήττα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ αλλά που δεν νομίζω ότι μας βγάζει από το στόχο μας που είναι ο ίδιος, δηλαδή η σωτηρία της ομάδος. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της”, τόνισε αρχικά ο Μπάμπης Τεννές ενώ ερωτώμενος για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, παραδέχτηκε ότι δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, εξαιτίας της απουσίας σημαντικών παικτών, όπως είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης:

“Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας επειδή λείπουν και κάποιοι παίκτες, δεν είναι αυτή που ήταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button