FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με ένα 45λεπτο… δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα! (pics)

Βασικός με μια προπόνηση αγωνίστηκε ο Κέβιν Ταπόκο στο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία αλλά…

Ένα δυνατό και πολύ εκπαιδευτικό φιλικό έδωσε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία… Το τελικό σκορ ήταν βέβαια το 0-0 αλλά ο Μπάμπης Τεννές έβγαλε αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αναλύσουμε σταδιακά.

Τώρα θα αναλύσουμε το ντεμπούτο του υπό δοκιμήν Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος μπορεί να έκανε μόλις μία προπόνηση με τον ΠΑΣ, ταξίδεψε σήμερα στη Λιβαδειά και μάλιστα έπαιξε βασικός.

Αγωνίστηκε ένα 45λεπτο ο Γάλλος ανασταλτικός μέσος, έπαιξε σαν δίδυμο με τον Ντέιβιντ Αντρονικ στον χώρο του κέντρου και γενικά δεν είχε ικανοποιητικά στατιστικά.

Το θετικό που έδειξε ο Ταπόκο ήταν πως κέρδισε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου αλλά το θέμα είναι πως όλες ήταν εναέριες. Με την μπάλα στα πόδια δυσκολευόταν αρκετά και φαινόταν πως δεν είναι καταλάβει απόλυτα το σύστημα που παίζει η ομάδα.

Αλλά (!) αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό καθώς έχει κάνει μια προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία και εκτός αυτού το ένα φιλικό δεν είναι και το καλύτερο δείγμα για να τεστάρεις έναν ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον ένα 45λεπτο που έπαιξε ο Γάλλος μέσος.

Το συμπέρασμα

Ας αφήσουμε τον Μπάμπη Τεννέ να αποφασίσει για το αν ικανοποίησε ο ποδοσφαιριστής ή όχι. Και εννοείται πως καλό θα ήταν να τον ξαναδούμε σε τουλάχιστον ένα ματς για να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button