Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι ο Αγρότης Τραγάνας / Ματσάρα στον Άγιο Σεραφείμ (φωτογραφίες)

Μία ακόμη νίκη για τον Αγρότη Τραγάνας, ο οποίος στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου μαζί με τον Παρνασσό.

Μία ακόμη νίκη για τον Αγρότη Τραγάνας, ο οποίος στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου μαζί με τον Παρνασσό.

Νίκη με σκορ 3-4 πανηγύρισε ο Αγρότης Τραγάνας στην έδρα του Αστέρα Αγίου Σεραφείμ, σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο οποίο οι δύο ομάδες σημείωσαν 7 τέρματα στο σύνολο.

Αυτός που προηγήθηκε στο σκορ ήταν ο Αστέρας, ο οποίος στο 5΄ έκανε το 1-0 με τον Θυμιανόπουλο. Έπειτα ήρθε η ανατροπή για τον Αγρότη χάρη σε τέρματα του Δήμου στο 29΄και του Σέρτζι Γκιρίτι στο 32΄.

Στην επανάληψη, ο Τσιγαρίδας ισοφαρίζει στο 58΄ την αναμέτρηση για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Δήμου και πάλι να βάλει σε θέση οδηγού τον Αγρότη.

Πριν καλά καλά πανηγυρίσουν το τρίτο τους τέρμα οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν και τέταρτο. Στο 70΄ ο Σέρτζι Γκιρίτι με μία απίστευτη ατομική ενέργεια, «άδειασε» δύο αντιπάλους και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σκορδά κάνοντας το 2-4 και παράλληλα «κλείδωσε» τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Στο 90΄ο Θυμιανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-4 σε μία πραγματική ματσάρα.

Οι αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

Αστέρας Αγ. Σεραφείμ: Σαλέπης, Γκρίφι, Τρίγκας, Σαλέπης Ιωαν., Ευσταθίου Ευθ., Γρηγοριάδης, Ευσταθίου Σπ., Μπατσογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Τσιγαρίδας, Θυμιανόπουλος

Έπαιξαν επίσης οι: Ρουμελιώτης (46΄), Σουλοβάρι (50΄), Ιωάννου (75΄)

Αγρότης Τραγάνας: Σκορδάς, Γλουστιάνος, Τζάμπος, Μπουραντάς, Καλογερόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Παπανικολάου Δ., Παπανικολάου Μ., Βλάχος, Δήμου, Σ. Γκιρίτι

Έπαιξαν επίσης: Αλεξίου Π. (33΄)

Διαβάστε επίσης

Back to top button