Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ούτε στο Football Manager: τερματοφύλακας μπήκε αλλαγή για να παίξει μέσα στο 120′ (vid)

Σε αγώνα για το US Open Cup στην Αμερική, τερματοφύλακας μπήκε ως αλλαγή στο 120' για να παίξει μέσα και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το «χρυσό» γκολ αλλά μοιραία δεν ακούμπησε ούτε μπάλα.

Σε αγώνα για το US Open Cup στην Αμερική, τερματοφύλακας μπήκε ως αλλαγή στο 120′ για να παίξει μέσα και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το «χρυσό» γκολ αλλά μοιραία δεν ακούμπησε ούτε μπάλα.

Μία έμπνευση από άλλες εποχές φαίνεται να είχε ο προπονητής των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση των Νεοϋορκέζων με το Σινσινάτι για το US Open Cup και με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Τρόι Λεσέν, αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον δεύτερο τερματοφύλακά του, Κάρλος Κορόνελ, για το τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Το παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως δεν τον πέρασε μέσα για τη διαδικασία των πέναλτι, σε μία κίνηση που θα θύμιζε… Φαν Χααλ, αλλά για να προσπαθήσει να αποτρέψει τα πέναλτι με κάποιο πιθανό «buzzer beater» στην τελευταία ίσως στατική φάση.

Ο Κορόνελ πρόλαβε να συμμετάσχει στην τελευταία φάση του αγώνα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ακουμπήσει -έστω- την μπάλα. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου εν τέλει οι Νιου Γιορκ έχασαν με 5-3 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μάλιστα η ίδια η ομάδα ανάρτησε το συγκεκριμένο περιστατικό γράφοντας: «Η μαγεία του Open Cup».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button