Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εργασίες στο γήπεδο του Καλαποδίου! (pics+vids)

Σε επανασπορά του γηπέδου προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Καλαποδίου και μάλιστα με εθελοντική βοήθεια.

Σε επανασπορά του γηπέδου προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Καλαποδίου και μάλιστα με εθελοντική βοήθεια.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Καλαποδίου, κ. Γιώργος Σταμόπουλος, ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω facebook πως πραγματοποιήθηκε σήμερα επανασπορά στο γήπεδο της ομάδας.

Στις εργασίες αυτές βοήθησαν εθελοντικά αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ΑΟΚ αρκετά χρόνια όπως ο επίτιμος πρόεδρος κ. Τζιούκας Δημήτρης.

Η ανακοίνωση:

Επανασπορά γηπέδου Καλαποδίου.

Ως πρόεδρος του Α.Ο. Καλαποδίου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της επανασποράς του γηπέδου μας. Να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την πολύτιμη βοήθειά του τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας μας κ. ΤΖΙΟΥΚΑ Δημήτριο. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Dimitrios Dalianis, Giannis Mpourlis, Μιχαλης Χμ, Βασίλης Μαρκάκης Μαρκαλος, Visi Toci, Λουκάς Κασούνης, Ξενοφώντα Σουροπάνη, καθώς και το φίλο και συγχωριανό μας Παύλος Μαυροειδής για τη σημαντικότατη βοήθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε αυτά τα παιδιά που δεν περιορίζονται μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, αλλά με προσωπική εργασία, ελλείψει συντηρητή του γηπέδου μας, βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Λοκρών κ. Thanassis Zekentes και τον πρόεδρο της κοινότητας Καλαποδίου Χρήστος Βαπορακης για τις ενέργειές τους για να μας παράσχουν τα απαραίτητα υλικά για την επανασπορά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button