Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Ματσάρα» στην Πελασγία με έξι γκολ σύνολο! (φωτογραφίες + βίντεο)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας ο Α.Ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ηρακλή Ροδίτσας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #Πελασγιακός #Ηρακλής_Ροδίτσας #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας ο Α.Ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ηρακλή Ροδίτσας.

Ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες: Ηλίας Παπαλεξάνδρου

Σπουδαία νίκη, με διπλή ανατροπή στο σκορ, πέτυχε σήμερα ο Α.Ο Πελασγιακός απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Ηρακλή Ροδίτσας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ντούλα Βασίλη, από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, που εκτέλεσε με επιτυχία ο Ράπτης Αντώνης Ε., ισοφαρίζοντας σε 1-1 (σκορ ημιχρόνου).

Στο Β΄ Ημίχρονο, η ομάδα της Ροδίτσας προηγήθηκε ξανά στο σκορ, με γκολ του Καββαδία Κων/νου.

Ο Πελασγιακός ισοφάρισε στη συνέχεια σε 2-2 με γκολ του Μάνου Μάριου, μετά από επιτυχή εκτέλεση ‘έμμεσου’ φάουλ. Στην εξέλιξη, η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει 2ο πέναλτι, που εκτελεί και πάλι επιτυχώς ο Ράπτης Αντώνης Ε.

Λίγο πριν τη λήξη, ο Τσιριγκούλης Σπύρος, με μεγάλη μπαλιά από πίσω, βρίσκει τον Μάνο Μάριο στα εμπρός αριστερά, που με προσωπική ενέργεια πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ, σκοράροντας για 2η φορά! 4-2 το τελικό σκορ και 3 πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα της Πελασγίας

Δείτε τα βίντεο του αγώνα εδώ από τον Ηλία Παπαλεξάνδρου:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button