Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Βασιλαντωνόπουλος φώναξε και πάλι παρών!

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε χθες βασικός στο Χαριλάου κόντρα στον Αρη καθώς ήταν εκτός αποστολής Μπακάκης, Νταντσένκο και Ραντόνια.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε χθες βασικός στο Χαριλάου κόντρα στον Αρη καθώς ήταν εκτός αποστολής Μπακάκης, Νταντσένκο και Ραντόνια.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μάλιστα είχε να παίξει βασικός από τον περασμένο Δεκέμβριο. Έπαιξε με ΠΑΟ και Λέστερ βασικός επί Καρέρα και έκτοτε… αγνοείται. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον υπολόγιζε (το ίδιο είχε πράξει και στις τελευταίες θητείες του στην ΑΕΚ), ενώ η άτεγκτη στάση του παίκτη στην ανταλλαγή του στον Αστέρα Τρίπολης για την μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα τον έθεσε εκτός ομάδας. Τελικά τα μεγάλα και πολλά προβλήματα στην άμυνα και στο κέντρο τον επανέφεραν στο πλάνο, ενώ ο ίδιος καθημερινά δούλευε πολύ και σκληρά όπως λένε οι συμπαίκτες του στα Σπάτα.

Και να που… βρήκε ξανά την ευκαιρία. Από το πουθενά στην 11άδα και μάλιστα με πολύ σημαντική παρουσία. Περιόρισε πολύ τον πάντα δραστήριο Σίλβα, ενώ στο 0-2 η κούρσα του διαβάζοντας την φάση από την στιγμή που διεκδικεί την μπάλα ο Ανσαριφάρντ δείχνουν και ποδοσφαιρική οξυδέρκεια.

Και δικαιώθηκε με την εξέλιξη της φάσης και το γκολ του βοηθώντας την ΑΕΚ ουσιαστικά και ψυχολογικά. Και έτσι κατάφερε να γίνει ξανά σημαντικός για την ομάδα του, ενώ στο β’ ημίχρονο από την υπερπροσπάθεια μετά από καιρό… λύγισε και έγινε αλλαγή. Ομως μέχρι το τέλος της σεζόν είναι δεδομένο ότι μπαίνει ξανά στην εξίσωση για την ΑΕK (με δεδομένο ότι Μπακάκης-Νταντσένκο θα λείψουν μέχρι το τέλος) ο 29χρονος μπακ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και στα «κιτρινόμαυρα» δεν κατάφερε να… στεριώσει ποτέ. Φέτος μετρά 15 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button