ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει εντοπίσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει ο ΠΑΣ Λαμία!

Σε λίγες ημέρες η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε λίγες ημέρες η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η πρώτη προπόνηση της Λαμίας, την περασμένη Πέμπτη, είχε αρκετές απουσίες μιας και το παρών δεν έδωσαν τρία βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο Ταϊρόν και ο Ντάνιελ Αντέτζο ήταν εκτός με άδεια και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν και να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη αποστολή.

Το θέμα είναι όμως πως το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Όπως σημείωσε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου, η Λαμία θα προχωρήσει σίγουρα για ακόμη δύο μεταγραφές, ενώ μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά, αν διαπιστωθεί πως υπάρχει έλλειψη τότε σίγουρα θα κινηθεί και τρίτη προσθήκη.

Αυτό που τόνισε ο Έλληνας προπονητής είναι πως ο ΠΑΣ θα κινηθεί άμεσα για ένα στόπερ και έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει στα άκρα, με στόχο να καλύψει το κενό του Λουκά Βύντρα αλλά και τις αποχωρήσεις των Ντέλετιτς, Γκαζαριάν και Μπα στα άκρα της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο στόχοι έχουν ήδη εντοπισθεί και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει παραμείνει σχεδόν η ίδια, τουλάχιστον ο βασικός της κορμός και οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν και αφορούν τη βασική ενδεκάδα έγιναν άμεσα.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για μεταγραφή(ες) έκπληξη, διότι Λαμία είσαι αφού…

Διαβάστε επίσης

Back to top button