ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πειθαρχική Δίωξη στον Ντάνιελ Αντέτζο / Κλήθηκε σε απολογία!

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομολές Πειθαρχικό όργανο της SuperLeague 1 μετά από Πειθαρχική Δίωξη Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων!

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε Πειθαρχικές Διώξεις σε βάρος του αμυντικού της Λαμίας, Ντανιέλ Αντέτζο και στους αξιωματούχους του Ιωνικού, Νικόλαο Κουρσάρη και Θεόδωρο Τσιριγώτη.

Συγκεκριμένα οι αξιωματούχοι του Ιωνικού διώκονται πειθαρχικά για υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του Ιωνικού, όπως και στον αμυντικό της Λαμίας, Ντανιέλ Αντέτζο για το ίδιο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της SuperLeague 1 αναφέρει:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία το Σάββατο 15/10/2022 και ώρα 11:00 π.μ., τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

ADEJO DANIEL (Ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 25677_2022/14-10-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15ης-10-2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, στις δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις σε βάρος των παρακάτω.

1.Των αξιωματούχων αγωνιστικού χώρου της ΠΑΕ Ιωνικός, Νικόλαο Κουρσάρη και Θεόδωρο Τσιριγώτη, διότι προέβησαν σε υβριστική συμπεριφορά, καθώς και σε βάρος της ΠΑΕ Ιωνικός (αγώνας μεταξύ των ομάδων Ιωνικός-Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League).

Οι ως άνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10§§1 περ.β, 5 περ.στ ii, 11§§2, 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2.Του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, Adejo Daniel (αγώνας μεταξύ των ομάδων Ιωνικός-Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League).

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10§§1 περ.β, 2περ.α, 5περ.στ ii, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button