Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Απορρίφθηκε η ένσταση της Α.Ε Μαλεσίνας!

Πριν από λίγα λεπτά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοίνωσε πως δέχθηκε τυπικά την υποβληθείσα ένσταση της Α.Ε Μαλεσίνας αλλά την απορρίπτει κατ΄ουσίαν.

Πριν από λίγα λεπτά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοίνωσε πως δέχθηκε τυπικά την υποβληθείσα ένσταση της Α.Ε Μαλεσίνας αλλά την απορρίπτει κατ΄ουσίαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ αφού έλαβε υπόψη της όλα ανεξαιρέτως τα σχετικά έγγραφα που προσκομίστηκαν ενώπιον της (ενδεικτικά το Φύλλο Αγώνα της 18.02.2023 μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 2008 – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ», την υπ’ αριθ. πρωτ. ΕΠΣΦ 110/31.1.2023 επιστολή παραίτησης από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ.Φ. του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ, τα υπ’ αρ: πρωτ. 95/27.1.2023 και 165/13.2.2023 Δελτία Τύπου της Ε.Π.Σ.Φ., που αφορούν, μεταξύ άλλων, τους ορισθέντες την 01.02.2023 και 15.02.2023 αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ.Φ. μεταξύ των ομάδων Αστήρ Σταυρού Προοδευτική Λάρυμνας, την προκήρυξη της διοργάνωσης των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ.Φ. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023), το δικόγραφο της ενστάσεως και όλα τα υποβληθέντα υπομνήματα των ομάδων, καθώς και τις ισχύουσες διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., μετά από μυστική διάσκεψη των μελών της και διαλογική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

Δέχεται τυπικά την υποβληθείσα ένσταση.

Απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν

Διαβάστε επίσης

Back to top button