ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δίνει όλα για όλα στο «Αλκαζάρ» ο ΠΑΣ Λαμία (match day)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει μία δύσκολη «μάχη» κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο του «Αλκαζάρ».

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει μία δύσκολη «μάχη» κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο του «Αλκαζάρ».

Όλα για όλα κόντρα στην ΑΕΛ θα τα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα, στις 17:15 στο γήπεδο του «Αλκαζάρ» για ένα τρίποντο που θα δώσει εκτός από βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και ψυχολογική…

Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αγωνιστική προβλήματα, παρόλο αυτά και οι δύο θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία ταξίδεψε στην Λάρισα με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς οτιδήποτε άλλο θα θεωρείται αποτυχία και ο Μπάμπης Τεννές κατέστρωσε τα σχέδιά του με πάρα πολλές διαφοροποιήσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Λουκάς Βύντρα ο οποίος είναι τραυματίας όπως και ο Βασιλακάκης, ενώ για διαφορετικούς λόγους δεν ταξίδεψαν στη γειτονική πόλη, οι Νιάσσε, Μπλάνκο, Κατσίκας, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Σταμούλης, Γκούγκα και οι πιτσιρικάδες Βλαχομήτρος – Νικολόπουλος.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί:  4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 29. Bahanack Patrick – 50. Asigba Mark – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι / Μεσοεπιθετικοί:  7. Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 14. Μαργαρίτης Αθανάσιος – 16. Bejarano Danny – 28. Χατζηστραβός Ζήσης – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί:  11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

 

Στο μυαλό του Μπάμπη Τεννέ

Μία εντελώς διαφορετική αποστολή ανακοίνωσε χθες ο Μπάμπης Τεννές, καθώς όπως είναι γνωστό έμειναν έξω αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν ρόλο στις προηγούμενες ενδεκάδες της Λαμίας.

Διαφορετική, αρκετά, αναμένεται να είναι και η βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 66χρονος τεχνικός, με το σύστημα παρόλο αυτά να μην αλλάζει.

Σε σύστημα 4-3-2-1 με δύο εξτρέμ, ο δούλεψε τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του σημερινού αγώνα.

Στο τέρμα, θα έχουμε τον Θεοδωρόπουλο, ενώ στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να έχουμε επιστροφές. Ο Ασίγκπα θα παίξει δεξιά και ο Αντέτζο θα είναι ένας από τους δύο σέντερ μπακ. Στο αριστερό άκρο δοκιμάστηκε ο Σαραμαντάς με τον Τζανετόπουλο να είναι όπως όλα δείχνουν ο παρτενέρ του Νιγηριανού αμυντικού στο κεντρικό δίδυμο.

Στα χαφ, ο Σκόνδρας θα έχει ρόλο 6αριού, ενός καθαρού αμυντικού χαφ δηλαδή ενώ λίγο πιο μπροστά του θα παίζουν οι Μπουλούλης και Μπεχαράνο, τριάδα την οποία έχουμε ξαναδεί με τον Τεννέ στον πάγκο.

Στην επίθεση τώρα θα έχουμε μία ακόμη επιστροφή. Ο Βασιλόγιαννης αναμένεται να παίξει στο ένα άκρο, ενώ στο άλλο θα βρίσκεται ένας πρώην της ΑΕΛ, ο Μίλος Ντέλετιτς. Μοναδικός προωθημένος και γνωρίζοντας πως ίσως ο Καραμάνος μείνει εκτός, θα αγωνιστεί ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ

Με τους Νίκολα Τρούγιτς και Αντνάν Σεσέροβιτς στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει την Λαμία σήμερα στις 17:15.

Να πετύχει την δεύτερη της νίκη και παράλληλα την πρώτη στην έδρα της φιλοδοξεί στο εντός έδρας παιχνίδι, της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στην Λαμία η Λάρισα.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (7/11) την προετοιμασία της, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αγωνιστεί σε αυτή χωρίς τον τραυματία εδώ και καιρό Αλί Γκαζάλ.

Αντίθετα σε αυτή για πρώτη φορά, μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε ο Νίκολα Τρούγιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του όπως και οι Κοτσιανούλης, Δάκτυλας για δεύτερό σερί ματς έπειτα από αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ο Σεσέροβιτς που είχε μείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή της «Βασίλισσας του Κάμπου», για το συγκεκριμένο ματς, αυτή αποτελείται από τους: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιά, Δάκτυλα, Πλατέλλα, Γιουνές, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακά και Κοτσιανούλη

Διαβάστε επίσης

Back to top button