Γενικά

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στη Βρίσα(pics)

Νεκρή ανασύρθηκε στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας μία εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα, στη Βρίσα της Λέσβου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρούσαν εκεί, μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, εγκλωβισμένη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στα ερείπια του σπιτιού της μία άλλη γυναίκα, η Ελένη Βαλελή. Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Στράτης Κυτέλης, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν επικοινωνία με τη γυναίκα.

Από την στιγμή που οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εντόπισαν τραυματισμένο με κατάγματα στα πόδια τον Γεώργιο Βαλελή, σύζυγο της αγνοούμενης γυναίκας, γνώριζαν ότι η γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στα χαλάσματα του σπιτιού της.

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι απεγκλωβίστηκε ένα άλλο ζευγάρι ηλικιωμένων από συντρίμμια σπιτιού στη Βρίσα Λέσβου. Δείτε το tweet που έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 19:20 το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button