Γενικά

Χωρίς μεγάλη συμμετοχή η συνδιάσκεψη της ΔΥΣΗ στη Λαμία!

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι απο το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τη ΔΗΜΑΡ, οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία  και στελέχη απο τον ευρύτερο χώρο  της κεντροαριστεράς .

Οπως τόνισαν στις παρεμβάσεις τους οι ομιλητές στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι σε αυτό το συνέδριο να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της κοινωνίας πέρα απο κομματικές ταυτότητες .

Στη σημερινή περιφερειακή συνδιάσκεψη επιχειρήθηκε απο τους οργανωτές να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση  για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια , για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις , τις θέσεις εργασίας, το κοινωνικό κράτος,  αλλά και για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. ”Προχωρούμε σε ένα Συνέδριο που το περιεχόμενο και οι  αποφάσεις  του, αφορούν πρώτα και πάνω από όλα την Ελληνική Κοινωνία ” επεσήμαναν στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές .

Την περιφερειακή συνδιάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λαμιεών Θεόδωρος Αρναούτογλου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μπίστης , ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραίσκος και  ο πρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς Πέτρος Λάμψας . Παρόντες ηταν ακόμη οι πρώην βουλευτές Νίκος Τσώνης και Κατερίνα Μπατζελή .

Τις εργασίες της περιφερειακής συνδιάσκεψης ανοιξε με χαιρετισμό ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας κ. Γκούβας .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button