Γενικά

ΠΕΠΛΑ: «Απομακρύνεται βίαια ο Στίβος από το ΔΑΚ Λαμίας»

Σε συνάντηση με τα σωματεία και τους φορείς που εκπροσωπούν και καλλιεργούν τον Κλασσικό Αθλητισμό υπήρξε αγωνία για την απομάκρυνση του Στίβου από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας μετά και την επιτυχία του «ΠΑΣ Λαμία» και την άνοδό του στην Super League.

Σήμερα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η ΠΕΠΛΑ επανέρχεται στο θέμα με σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της Δημοτικής Αρχής τονίζοντας:

«Οι άνθρωποι του Στίβου ζήτησαν να έχουν την δυνατότητα τα 400 περίπου παιδιά-αθλητές να χρησιμοποιούν τον στίβο του ΔΑΚ για προπόνηση καθώς και την δυνατότητα αποθήκευσης των οργάνων τους (ακόντια, δίσκοι, σφαίρες κλπ) σε χώρους στο γήπεδο.
Αντί αυτού στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Ιουνίου 2017, ως έκτακτο θέμα, συζητήθηκε και ψηφίστηκε ως κατεπείγον η διάθεση ποσού 371.000 ευρώ »Για επισκευές αποδυτηρίων και περιβάλλοντος χώρου στο ΔΑΚ» χωρίς μάλιστα να παρουσιαστεί η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Στην συζήτηση του θέματος διαφάνηκε πως ο στίβος εξοστρακίζεται από το Δημοτικό Στάδιο το οποίο μετατρέπεται σε γήπεδο που θα χρησιμοποιείται μόνο για τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πέρα από την όποια πρωτοτυπία – Δημοτικό Γήπεδο να παραχωρείται για αποκλειστική χρήση! σε ιδιωτική ομάδα χωρίς Κανονισμό Λειτουργίας! – ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής πως όσα γίνονται αποφασίζονται για το καλό του Στίβου, χωρίς όμως να έχουν παράλληλα δεχτεί και συζητήσει τα προβλήματα με τα σωματεία και τους φορείς του αθλητισμού!

Αποφασίζουμε λοιπόν και διατάσσουμε κύριοι της Δημοτικής Αρχής; Αποφασίζετε και διατάσσετε για το καλό μας;

Και για να καταλάβουμε: Το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας θα είναι κλειστό και θα λειτουργεί μόνο δύο φορές τον μήνα, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, αλλά θα το συντηρούμε και θα το πληρώνουμε ακριβά όλοι οι Λαμιώτες χωρίς να μπορεί κανένας άλλος δημότης, αθλητής ή μη, να το χρησιμοποιεί;»

πηγή: efthia

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button