Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Όρθια με Νιμπελ η Σάλκε

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ – 29η αγωνιστική

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΑΛΚΕ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Μαξ Μόρλοκ

Με τον γκολκίπερ της Αλεξάντερ Νίμπελ να κάνει εκπληκτική εμφάνιση η Σάλκε πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Νυρεμβέργη η οποία έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της παραμόνης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 11′ άγγιξαν το γκολ όταν ο Σταμπουλί έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του όμως ο Νίμπελ με απίστευτη επέμβαση αποσόβησε το αυτογκόλ. Στο 33′ κέρδισαν φάουλ στο όριο της μεγάλης περιοχής. Ο Λέβεν το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42′ ο Καλιτζιούρι έκανε τραγικό λάθος, ο Μπέρενς σκόραρε με προβολή προ του Νίμπελ και ο διαιτητής ανακάλυψε επιθετικό φάουλ ακυρώνοντας το γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως ο Νίμπελ ανέτρεψε τον Περέιρα και δόθηκε πέναλτι. Ο Μπέρενς το εκτέλεσε με τον γκολκίπερ της Σάλκε να πέφτει και να διώχνει.

Στην επανάληψη η Σάλκε μπήκε καλύτερα και στο 51′ απείλησε με σουτ του Αρίτ. Η Νυρεμβέργή απάντησε στο 65′ με απίστευτη διπλή ευκαιρία. Ο Νίμπελ νίκησε αρχικά τον Ίσακ και στη συνέχεια τον Μπέρενς για να διατηρήσει το μηδέν. Στο 76′ λεπτό ο Περέιρα έκανε ωραίο σουτ με τον γκολκίπερ της Σάλκε να πέφτει και να διώχνει με τα δάχτυλα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 79′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφάσιντ. Τρία λεπτά μετά ο Περέιρα έκανε τη σέντρα και ο Κούμπο με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νυρεμβέργη. Η Σάλκε όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 84′ ο Μασκαρέλ σούταρε, ο Νάστασιτς έκανε την προβολή και έγραψε το 1-1. Στις καθυστερήσεις μάλιστα είχε και ευκαιρία με τον Οτζίπκα να “κλέψει” το ματς.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Μαθένια, Ρ.Μπάουερ, Μιλ, Εβέρτον, Λάιμπολντ (50’Κούμπο), Εράς, Λέβεν, Μπέρενς, Ματέους Περέιρα, Κερκ, Ίσακ.

ΣΑΛΚΕ: Νίμπελ. Σανέ, Σταμπουλί, Νάστασιτς, Καλιτζιούρι, Μασκαρέλ, Οτζίπκα, Αρίτ (67’Μπενταλέμπ), Μπουζελάμπ (81’Κούμπο), Μπουργκστάλερ, Σκρζίμπσκι (46’Εμπολό).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button