Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πενιαράντα για Παναθηναϊκό (vid)

Σε συζητήσεις με τη Γουότφορντ για τον διεθνή Βενεζουελάνο επιθετικό, Ανταλμπέρτο Πενιαράντα φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας.

Η αναζήτηση επιθετικού καλά κρατεί στο Τριφύλλι κι ένα νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Ανταλμπέρτο Πενιαράντα.

Σύμφωνα με το “Έθνοσπόρ” ο διεθνής Βενεζουελάνος (έχει 11 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα) βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους “πράσινους”, με τον Νίκο Νταμπίζα μάλιστα να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Γουότφορντ για τον δανεισμό του (και πιθανή οψιόν αγοράς), έχοντας προχωρήσει τις επαφές.

Ο 21χρονος στράικερ αποκτήθηκε το 2015 από την Ουντινέζε έναντι 770.000 ευρώ κι έκτοτε πέρασε από όλες τις ομάδες που ανήκουν στην οικογένεια Πότσο, τις Γρανάδα και Γουότφορντ.

Τον Φλεβάρη ωστόσο του 2015 ο αγγλικός σύλλογος προχώρησε στην εξαγορά του έναντι 10,6 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με στοιχεία του transfermarkt) και συνέχισε να αγωνίζεται δανεικός σε Γρανάδα και Ουντινέζε.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Πενιαράντα έπαιξε δανεικός στην Primera Division με τη Μάλαγα, όπου την περσινή σεζόν μέτρησε 13 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει (11 βασικός). Τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο επέστρεψε στη Γουότφορντ (Premier League), ακολουθώντας όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο παίκτης μάλιστα συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Χάβι Γκράθια για το πρωτάθλημα, αλλά το θέμα με την άδεια εργασίας του δεν επιλύθηκε κι εξετάζεται ο εκ νέου δανεισμός του εκτός Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button