ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την Τούμπα… στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, επιστροφή στη βάση του και έφυγε για Τρίπολη ο ΠΑΣ Λαμία.

Από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, επιστροφή στη βάση του και έφυγε για Τρίπολη ο ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε χθες στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπου και ηττήθηκε με 5-2 σκορ από τον «Δικέφαλο».

Για 70΄οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν μέσα στο παιχνίδι, όμως κάτι η ποιότητα των αντιπάλων και κάτι οι αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω απουσιών, έφεραν τελικά την ήττα. Να θυμήσουμε πως ο ΠΑΣ δεν είχε στην αποστολή του για την Τούμπα 9 βασικούς ποδοσφαιριστές.

Παρόλο αυτά «πάλεψε» για αρκετά λεπτά, άγχωσε τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο και τώρα πλέον καλείται να τα αφήσει όλα αυτά πίσω και να επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος που πλησιάζει.

Χρόνος για ανάσες… δεν υπάρχει!

Από το γήπεδο της Τούμπας, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ούτε για πλάκα δεν έχουν χρόνο για να ξεκουραστούν οι παίκτες της Λαμίας. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο στις 17:15 ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Γρηγορίου, έχοντας επικεντρωθεί στο πως θα καταφέρει να σώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα της Φθιώτιδας, έδωσε ανάσες σε 9 βασικούς παίκτες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς κόντρα στον Αστέρα ο στόχος είναι να πάρει το τρίποντο ή τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να έχει ξεκούραστους ποδοσφαιριστές και ψυχολογικά έτοιμους για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός αγώνα με έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι ο σύλλογος της Τρίπολης.

Από σήμερα κιόλας, αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία και την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί μιας και πρέπει η αποστολή να αναχωρήσει για την πόλη της Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button