FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός: Η προαναγγελία της SuperLeague!

Η Λαμία στο πρωτάθλημα ελπίζει μόνο για τη θέση της καλύτερης ομάδας της περιφέρειας, έχοντας μπροστά της τον Παναιτωλικό δύο βαθμούς. Και γιατί ο Ολυμπιακός ό,τι και να κάνει θα είναι δεύτερος, αν ο ΠΑΟΚ δεν χάσει από το Λεβαδειακό.

Ωστόσο αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος έχει πολύ… γόητρο, και για τη Λαμία, αλλά και για τον Ολυμπιακό, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τέσσερα παιχνίδια αήττητη στην έδρα της είναι η Λαμία, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, η μια από αυτές με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Μόνο Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ έχουν νικήσει στη Λαμία, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι η τελευταία ομάδα του Λεκανοπέδιου, που μπορεί να νικήσει εδώ. Μάλιστα η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία, αφού έχασαν Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Πανιώνιος και Απόλλων!

Ο Ολυμπιακός, μετά και την απόφαση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετράει οκτώ σερί νίκες πλέον. Ήδη οι 69 βαθμοί είναι η μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ομάδας που δεν πήρε το πρωτάθλημα στα χρόνια της Super League Σουρωτή. Έχει μια ήττα, αυτή στην Τούμπα, στα τελευταία 21 παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” κυνηγούν και τον τίτλο της καλύτερης επίθεσης, έχοντας ήδη έξι περισσότερα από τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη της Λαμίας στον δεύτερο ημιτελικό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ήταν η πρώτη της ομάδας σε βάρος του Ολυμπιακού στη μικρή ιστορία τους. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με την Λαμία να μην έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά. Το περσινό παιχνίδι με γηπεδούχο τη Λαμία είχε γίνει στο Περιστέρι, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει στο γήπεδο αυτό πρώτη φορά πρωτάθλημα με τη Λαμία.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη του φορά! Στις 31 Μαρτίου 1991, λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός είχε παίξει στο γήπεδο αυτό με τον Ιωνικό. Είχε νικήσει με 2-1, χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Σοφιανόπουλου, ενώ ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος μείωσε στο τέλος για τον Ιωνικό.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Ολυμπιακού: 3

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Ολυμπιακού: 1

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Ολυμπιακός – Λαμία 3-0

(32′ σουτ Γκερέρο, 46′ σουτ Φετφατζίδης, 51′ σουτ Ελαμπντελαουϊ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button