Άλλα αθλήματαΓενικάΜπάσκετ

«Είμαστε πια πρωταθλητές»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής μαζί με θρύλους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όπως ο Κώστας Πολίτης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Κώστας Τσαρτσαρής -στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του- θα βρεθούν στη Λαμία την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 20:30 στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και ο προπονητής του Εσπέρου Γιάννης Σοφογιάννης ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει και ο εκδότης της «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ» Διονύσης Βαλεριάνος.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγιάννης.

Επίσης στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπάσκετ στο Χαλκιοπούλειο:

15:30 Παλαίμαχοι Έσπερος Λαμίας – Παλαίμαχοι ΑΣ Φθιώτις

17:30 Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – Έσπερος Λαμίας

Στόχος η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο Λαμίας.

Στη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Βετεράνων και του Έσπερου θα τιμηθεί ο Μάνθος Σοφογιάννης.Συγκεκριμένα θα γίνει η επίσημη απόσυρση της φανέλας του.

Η παρουσίαση του αγώνα θα γίνει από τον Βασίλη Σκουντή. Συμμετέχουν: Δ. Παπανικολάου, Κ. Τσαρτσαρής, Δ. Ντικούδης, Ν. Μπουντούρης, Γ. Γιαννούλης, Ν. Βούκτσεβιτς, Λ. Κακιούσης κα πολλοί άλλοι με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Σκουντής έγραψε:

“«Είμαστε πια Πρωταθλητές» στη Λαμία! Την Τετάρτη, 11 Απριλίου, στις 20:30 στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Πλατεία Ελευθερίας 13) παρουσιάζουμε το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στο έπος του ’87. Ταξιδεύουμε στην καρδιά της Ρούμελης και γυρίζουμε με νοσταλγία σε εκείνες τις αλησμόνητες μέρες και νύχτες, στο πλαίσιο της μεγάλης σπονδυλωτής μπασκετικής γιορτής την οποία διοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και ο Έσπερος Λαμίας, με τη συμμετοχή της ομάδας που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, των παλαιμάχων της Φθιώτιδας και της ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος. Παρέα με εμβληματικές φιγούρες του μπάσκετ, μέσα στη μεγάλη αγκαλιά της τοπικής κοινωνίας, με τον Γιάννη Σοφογιάννη να κινεί τα νήματα και με τον Μάνθο Σοφογιάννη να βλέπει τη φανέλα του να αποσύρεται. Όσοι πιστοί μπασκετικοί ομοϊδεάτες (και όχι μόνο) προσέλθετε πρώτα στο “Χαλκιοπούλειο” και ύστερα στο κτίριο της Περιφέρειας…”

πηγή: tvstar

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button