Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Χαμός» στην Τουρκία: Κρυφή συνάντηση της Φενέρμπαχτσε με το wonderkid της Μπεσίκτας!

Σάλος στην Τουρκία: η Φενέρμπαχτσε είχε ένα... κρυφό meeting με το Νο. 1 ταλέντο της Μπεσίκτας, τον Σεμούς Χαζέρ, γεγονός που έφερε αναστάτωση στην Κωνσταντινούπολη.

Σάλος στην Τουρκία: η Φενέρμπαχτσε είχε ένα… κρυφό meeting με το Νο. 1 ταλέντο της Μπεσίκτας, τον Σεμούς Χαζέρ, γεγονός που έφερε αναστάτωση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 22χρονος γκαρντ έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και η Φενέρ μαζί με την Εφές «παίζουν» συχνά για την περίπτωσή του. Ο Χαζέρ πήγε στην Μπεσίκτας πέρυσι, όμως θεωρείται δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα κάνει το επόμενο βήμα και θα ψάξει ένα συμβόλαιο στην Euroleague, καθώς τα στοιχεία του είναι εξαιρετικά.

Αυτό που προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονική χώρα ήταν το… μυστικό ραντεβού του team manager της Φενέρμπαχτσε, Σερτάκ Κομσούογλου με τον ίδιο τον παίκτη σε ένα ακριβό εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης. Η Μπεσίκτας δεν γνώριζε για το δείπνο των δύο ανδρών και ενημερώθηκε γι’ αυτό μέσω του τουρκικού Τύπου. Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη…

Ο Τούρκος διεθνής γκαρντ, που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας για άλλα δύο χρόνια και οι άνθρωποι του συλλόγου υπογράμμισαν πως θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα, τόνισαν με νόημα: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι… καρδιές των οπαδών μας».

Όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Εφές και η Φενέρ παρουσιάζονται έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις 600-700 χιλιάδων δολαρίων, για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του παίκτη και να τον αγοράσουν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button