ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μπορεί η Λαμία να φτάσει στην πρώτη εξάδα;

Ας δούμε το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία... κάπως πιο στοιχηματικά!

Ας δούμε το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία… κάπως πιο στοιχηματικά!

Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, η Λαμία δεν είχε κάνει ούτε μία νίκη. Με απολογισμό τεσσάρων ισοπαλιών και ισάριθμων ηττών, ήταν από τα κορυφαία στοιχήματα ημέρας στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει την κατηγορία στο τέλος της χρονιάς. Ο προβληματισμός ήταν έντονος. Κάτι έπρεπε να γίνει και η πρώτη σκέψη ήταν η γνωστή συνταγή. Επειδή είναι αδύνατον να αλλάξεις 20-25 παίκτες ή έστω και 10, αλλάζεις προπονητή. Ο Αντωνίου απομακρύνθηκε και στη θέση του ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος. 

Δύσκολο ντεμπούτο, εξαιρετική συνέχεια

Το πρώτο παιχνίδι του πολύπειρου τεχνικού στον πάγκο της Λαμίας ήρθε στην Τρίπολη την 28η Οκτωβρίου. Εκεί αν και ισοφάρισε με τον Ασίγκμπα το γκολ που είχε δεχτεί, έχασε τελικά με το βαρύ 4-1. Ήταν όμως εμφανές ότι κάτι είχε αλλάξει στη διάθεση των παικτών. Ακολούθησε το 0-3 με τον Αιολικό για το Κύπελλο, αλλά η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου δεν μπορούσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτή τη νίκη. Η συνέχεια όμως ήρθε να επιβεβαιώσει ότι κάτι αλλάζει στη Λαμία με τον Μάντζιο. 

Πρώτα ήρθε η εντός έδρας νίκη επί του Βόλου με 1-0 και μετά… Μετά ακολούθησε ένα θρίαμβος.

Το 0-3 στον κάμπο

Το ματς στη Λάρισα ήταν εκ προοιμίου δύσκολο. Οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη εξάδα ακόμη και αυτή τη στιγμή, ενώ σε τέσσερα ματς στην έδρα τους είχαν χάσει δύσκολα μόνο από τον Ολυμπιακό. Στα άλλα τρία ματς είχαν δύο νίκες σκοράροντας τρία γκολ στην κάθε μία και φέρνοντας μία ισοπαλία με την ΑΕΚ. Κάπως έτσι ο Μάντζιος και οι παίκτες του πήγαν σαν ξεκάθαρο αουτσάιντερ σε αυτό το ματς. Το έδειχναν εξάλλου και οι αποδόσεις. Κι όμως. Η Λαμία έπαιξε φοβερή μπάλα και πέρασε με το εμφατικό 0-3 από την έδρα της Λάρισας με το πρώτο γκολ από τον Τιράμ και τα άλλα δύο από τον Σκόνδρα.

Και τώρα τι; Μπορεί την εξάδα;

Η Λαμία μετρά τρείς σερί νίκες δίχως να δεχτεί γκολ, συμπεριλαμβανομένου και της νέας νίκης επι της Ξάνθης. Μπορεί να μην το λένε, αλλά δεν θα μας ξάφνιαζε αν στη Λαμία έχουν μέσα τους κρυφό πόθο και τη συμμετοχή στα πλέι οφ του τίτλου στο τέλος της χρονιάς. Φτάνει να υπάρχει συνέχεια μετά την αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button