Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούτσιας, η έκτη πώληση ποδοσφαιριστή μέσω του Βόλου σε μόλις 1,5 έτος!

Από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι σήμερα πήραν μέσω του Βόλου μεταγραφή οι Δουβίκας, Μήτογλου, Φαν Βέερτ, Πάολο Φερνάντες, Φεράρι και πλέον κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Κούτσια. #stoiximan_slgr #volosnfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι σήμερα πήραν μέσω του Βόλου μεταγραφή οι Δουβίκας, Μήτογλου, Φαν Βέερτ, Πάολο Φερνάντες, Φεράρι και πλέον κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Κούτσια.

Κάτοικος ΗΠΑ θα γίνει άμεσα ο Γιώργος Κούτσιας, καθώς «έκλεισε» το deal του ΠΑΟΚ με τους Chicago Fire και ο νεαρός επιθετικός θα ανακοινωθεί άμεσα από την ομάδα του MLS.

Ο 19χρονος στράικερ είναι «προϊόν» της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία των Θεσσαλονικιών, όμως την ίδια στιγμή «μερίδιο» στην εξέλιξή του πιστώνεται και ο Βόλος, αφού με τη φανέλα του έβγαλε την πρώτη του «γεμάτη» σεζόν στη Stoiximan Super League όπου φέτος μετρά 20 εμφανίσεις, τρία γκολ και μία ασίστ.

Ετσι ο πιτσιρικάς έγινε ο 6ος ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας, με την οποιαδήποτε ιδιότητα, που έφυγε με μεταγραφή, από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και σήμερα, κάτι που αποτελεί «παράσημο» για εκείνη.

Ας θυμηθούμε ποιοι προηγήθηκαν

Διαβάστε επίσης

Back to top button