Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Βόμβες» από Ψωμιάδη για Μαρινάκη!

Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την ΕΠΣΜ, αλλά και το… μέλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Arena fm:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρο. Όλοι στην ΕΠΣΜ αγαπάμε το ποδόσφαιρο, όντας υγιείς φίλαθλοι».

Ο Γραμμένος θα αλλάξει κάτι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρo;

«Δεν το πιστεύω, όχι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι γιατί δεν θα τον αφήσουνε. Αν τον αφήσουνε τότε ναι, θα υπάρξει αλλαγή. Υπάρχει ελπίδα, είναι δικηγόρος και ξέρει να ελίσσεται, αλλά η πιο βασική ελπίδα είναι ότι είναι έντιμος. Επιτέλους βάλανε πρόεδρο έναν άνθρωπο από την Β.Ελλαδα ο οποίος ξέρει  τι σημαίνει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Θα είστε υποψήφιος για πρόεδρος στην ΕΠΣΜ;

«Ίσως ναι, ίσως και όχι. Θα δώσω μια συνέντευξη αυτές τις μέρες και θα τα πω όλα»!

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει διοικητικό συμβούλιο και αυτό είναι ντροπή. Και εμείς περιμένουμε να πάρουμε πρωτάθλημα… Ο ΠΑΟΚ βολοδέρνει, δεν βλέπω να έχει κάνει βήματα μπροστά. Τσάμπα λεφτά δίνει.  Όταν θα φύγει ο Σαββίδης τι θα γίνει; Ποιος θα έχει τόσα χρήματα να πάρει τις μετοχές;».

Για τον Βαγγέλη Μαρανίνάκη: «Αυτός δεν ακούγεται πολύ τελευταία, κάτι παίζεται. Πιστεύω ότι θα εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Θα πάει στην Αγγλία. Δεν μπορεί να συνεχίσει η ίδια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν αλλάξει αυτή η κατάσταση ο Μαρινάκης δεν θα έχει καμία σχέση. Τι δουλειά έχει ο Μαρινάκης με το καθαρό ποδόσφαιρο;».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button