Γενικά

Το Mythbusters επιστρέφει για να καταρρίψει κι άλλους μύθους!

Η προβολή του από το Science Channel ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου…

Η πρωτότυπη επιστημονική σειρά Mythbusters επανέρχεται στην μικρή οθόνη και μάλιστα στο Science Channel, κάνοντας πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου. Όσοι δηλώνουν fans του αυθεντικού σόου θα χαρούν με τα παραπάνω νέα, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν θα είναι οι λατρεμένοι Adam Savage και Jamie Hyneman, αλλά ανερχόμενα φρέσκα πρόσωπα, τα οποία θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν ως ισάξιοι συνεχιστές των προκατόχων τους. Η καινούργια εκδοχή του Mythbusters θα φροντίσει για ακόμη μία φορά να εξακριβώσει μέσα από extreme πειραματικές δοκιμές την αλήθεια ή να αποδείξει την ανυπόστατη φύση διάφορων μύθων και θα απαρτίζεται από δεκατέσσερα επεισόδια.

Οι Jon Lung και Brian Louden αναλαμβάνουν πια ως οικοδεσπότες και θα επιδιώξουν μέσω της επιστήμης να διαπιστώσουν πόσο τραβηγμένες είναι κάποιες λαϊκές πίστεις και φήμες. Το νέο δίδυμο διακρίθηκε με διαφορά ανάμεσα σε εννέα άλλες ομάδες που διαγωνίστηκαν συμμετέχοντας σε ένα εθνικό ερευνητικό project  με τίτλο Mythbusters:the Search που διεξήχθη ώστε να εξευρεθούν οι διάδοχοι του εν λόγω reboot. Ο Louden είναι κάτοχος πτυχίου Βιολογίας καθώς και γνώστης πρώτων βοηθειών, ενώ ο συνεργάτης του, ο Lung επαγγέλλεται ως  μηχανικός και σχεδιαστής προϊόντων.

Το επερχόμενο ντεμπούτο τους στοχεύει στο να εξετάσει εάν το άνοιγμα του αερόσακου μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Θα προσπαθήσουν μέσω ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων να ελέγξουν για πόσα λεπτά ισχύει ότι ένα ζόμπι μπορεί να σταθεί όρθιο μετά από αποκεφαλισμό.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό promo:

πηγή: unboxholics

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button