Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έκλεισαν το σπίτι της Σουηδίας οι Τούρκοι

Τεράστιο διπλό με 3-2 πήρε η Τουρκία μέσα στη Σουηδία κι ενώ έχανε με 2-0

UEFA NATIONS LEAGUE-2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: 2-3

Γήπεδο: Friends Arena

Τεράστιο διπλό με επική ανατροπή για την Τουρκία, που επικράτσηε με 3-2 μέσα στη Σουηδία κι ενώ έχανε με 2-0.

Στο 14ο λεπτό ο Όλσεν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Οζίακουπ, ενώ στο 20’ το πλασέ του Ουντέρ πέρασε έξω και στο 29’ ο Μπολάτ έδιωξε την κεφαλιά του Μπεργκ. Και στο 35’ ο Κλάεσον σέντραρε από δεξιά και ο Κίσε Τέλιν με διπλή προσπάθεια (η πρώτη στο δοκάρι) έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 43’ οι Σουηδοί είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 αλλά το πλασέ του  Μπεργκ από το πέναλτι, πέρασε λίγο έξω.

Και στο 49’ ο Κλάεσον με φοβερό σουτ από 30 μέτρα, έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους αλλά με τη σέντρα ο Τσαλχάνογλου μείωσε σε 2-1 με συρτό σουτ από αριστερά. Και στο 88’ οι Τούρκοι έκρυψαν την μπάλα και ο Ακμπάμπα από κοντά με σουτ έκανε το 2-2. Και στο 90+1’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά ολοκλήρωσε την επική ανατροπή για την Τουρκία, κάνοντας το 2-3.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ (78’ Κραφτ), Λίντελεφ, Ογκούστινσον, Λάρσον, Έκνταλ (56’ Χίλιεμαρκ), Γιάνσον, Κλάεσον, Ντουρμάζ (71’ Ροντέν), Κίσε Τέλιν, Μπεργκ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Μπαϊράμ, Γιοκουσλού, Οζίακουπ, Σογιουντσού, Αϊχάν, Ουντέρ (77’ Γκιουρλέρ), Τοπάλ (62’ Ακμπάμπα), Τσελίκ, Τσαλχάνογλου (86’ Μαλί), Τοσούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button