Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ντόπες» από τους παλαίμαχους

Λίγες ημέρες πριν τη «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών «ντόπαραν» τους παίκτες του Θανάση Στάικου.

Λίγες ημέρες πριν τη «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών «ντόπαραν» τους παίκτες του Θανάση Στάικου.

Αντιπροσωπεία των παλαίμαχων του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς της Παρασκευής (20/10) στη Λαμία, καθώς η ομάδα προέρχεται από ορισμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα και καλείται να ανακάμψει. Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στην προπόνηση αντιπροσωπεία των παλαιμάχων της και σε μία συμβολική κίνηση έδειξε πως βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτή αποτελούνταν από τον πρόεδρο Δημήτρη Κλείτσα και τους Γιώργο Ντάσιο, Αιμίλιο Νέο, Αλέκο Στεργίου, ενώ ο πρώτος μίλησε για λίγο στους παίκτες και τους άλλους παρευρισκόμενους, Μεταξύ άλλων τους μετέφερε πως «πάντα θα είμαστε κοντά σας. Κλείστε τα αφτιά σας σε όσα ακούγονται. Αυτοί που τώρα σας αποδοκιμάζουν θα είναι οι πρώτοι που θα σας πουν συγχαρητήρια στα καλά. Είναι λίγοι, είναι μεμονωμένοι, δεν είναι η πλειοψηφία. Εσείς δημιουργήσατε τις προσδοκίες με τις πορείες που έχετε κάνει και τα αποτελέσματα που έχετε πάρει και είναι φυσικό να υπάρχουν απαιτήσεις από εσάς, γι’ αυτό και σας έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα επιστρέψετε γρήγορα στα καλά αποτελέσματα».

Λίγο αργότερα υπήρξε και ένα ευχάριστο για τον Θανάση Στάικο, καθώς ο κόουτς του club είδε τον Σόρια να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και αυτόματα ο Ισπανός μπακ όχι μόνο φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή αλλά διεκδικεί θέση και στο αρχικό σχήμα της επερχόμενης αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button