Γενικά

Ληστές ξυλοκοπούν υπάλληλο βενζινάδικου στη Θεσσαλονίκη (vid)

Σκληρές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω βίντεο από ληστεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σκληρές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω βίντεο από ληστεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι ληστές πήραν τα χρήματα και ξυλοκόπησαν τον υπάλληλο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο πρατήριο, στην οδό Καραολή & Δημητρίου και απέσπασαν περίπου 500 ευρώ.

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το thestival.gr, φαίνονται οι δύο κακοποιοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με καλσόν και φορώντας γάντια να εισβάλουν και να αιφνιδιάζουν τον υπάλληλο του πρατηρίου. Λίγο μετά και χωρίς αυτός να αντισταθεί ο ένας από τους δράστες αρχίζει να τον χτυπά με δύναμη στο κεφάλι.

Τότε ο υπάλληλος προσπαθεί να καλυφθεί και να απωθήσει τον ληστή. Επεμβαίνει ο δεύτερος κακοποιός και τον χτυπά στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού. Για περίπου ένα λεπτό οι δύο κακοποιοί τον χτυπούν ασταμάτητα.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των ληστών ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων εντοπίστηκε τραυματισμένος από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ». Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

https://youtu.be/w2A6GftH_Mk

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button