Γενικά

Το τελευταίο «αντίο» στον Μάλκομ Γιάνγκ!

Το τελευταίο αντίο στον Μάλκολμ Γιανγκ, κιθαρίστα και συνιδρυτή των AC/DC, είπαν σήμερα Τρίτη συγγενείς και φίλοι στον καθεδρικό ναό St. Mary στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπάρχουν κάμερες στο εσωτερικό του ναού κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο Μάλκολμ Γιανγκ που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών το Σάββατο σκορπίζοντας θλίψη στο χώρο της μουσικής.

Από την κηδεία, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα μέλη του συγκροτήματος AC/DC, αλλά και αρκετοί θαυμαστές του.

Ο Άνγκους Γιανγκ, αδερφός του εκλιπόντα και μέλος των AC/DC εμφανώς συγκινημένος κρατά την κιθάρα του Μάλκολμ λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή.

O Τζίμι Μπαρνς, front man των AC/DC, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον στενό φίλο και συνεργάτη του.

Ο Μπράιαν Τζόνσον, τραγουδιστής του συγκροτήματος φεύγει από την κηδεία συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Αρκετοί θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος έδωσαν «το παρών» στο τελευταίο αντίο.

Ο Μάλκολμ, αν και δεν ήταν ποτέ το «πρώτο όνομα» του συγκροτήματος, ήταν αυτός που, ουσιαστικά, «εκτόξευσε» τη φήμη και την επιτυχία τους. Ανέβαινε στη σκηνή μέχρι και πριν τρία χρόνια, όταν χτυπήθηκε από την ασθένεια της άνοιας.

Το 2014, τον Γιανγκ αντικατέστησε ο ανιψιός του, Στιβ, στην τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος, με τίτλο «Rock Or Bust».  Όπως είχε πει ο αδελφός του και επίσης μέλος των AC/DC, Άνγκους Γιανγκ, ο Μάλκολμ ανακάλυψε τα πρώτα συμπτώματα άνοιας το 2008, όταν παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του άλμπουμ «Black Ice».

https://youtu.be/MmCNR8KGT8Y

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button