Γενικά

Η σειρά «Vikings» αναζητά επειγόντως Έλληνες! (pics)

Στη σελίδα του Facebook Vikings Extras, μέσα από την οποία γίνεται η αναζήτηση κομπάρσων για τη δημοφιλή σειρά «Vikings» του History Channel, η χθεσινή ανακοίνωση είχε τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και έφερε τον τίτλο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

Όπως εξηγείται στη συνέχεια, η παραγωγή αναζητά άνδρες ηλικίας 18-45 ετών που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας. Θα πρέπει να μένουν κοντά στο Δουβλίνο ή στο Γουίκλοου και να είναι διαθέσιμοι για γύρισμα τις επόμενες ημέρες. Τέλος, διευκρινίζεται ότι τα γένια είναι προτιμητέα, αλλά όχι απαραίτητα.

Πρόκειται για τα γυρίσματα της έκτης σεζόν που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν καν κάνει πρεμιέρα η πέμπτη σεζόν της σειράς. Γιατί όμως ζητούν Έλληνες;

Όταν γράφαμε για όσα περιμένουμε να δούμε στην πέμπτη σεζόν, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, αναφέραμε ότι ο Μπγιορν, ο μεγάλος γιος του μακαρίτη Ράγκναρ Λόθμπροκ, ταξιδεύει μέχρι τη Μεσόγειο και πατάει πόδι στην έρημο Σαχάρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η έκτη σεζόν να τον φέρει σε ελληνικά νερά.

Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε εκείνο το δοκιμαστικό που θα έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για το «Game of Thrones», αν όμως μπορούσε να αφήσει για λίγο το «The Voice» και να μετακομίσει στο Δουβλίνο, θα είχε καλές πιθανότητες για έναν ρόλο στους «Vikings».

Και αν δεν τον δεχθούν ως Έλληνα, μπορεί πάντα να παίξει τον μικρό αδερφό του Φλόκι. Για δείτε τους δίπλα δίπλα. Διαπιστώνετε και εσείς την οικογενειακή ομοιότητα;

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button