Uncategorized

Επέστρεψε ο Σιμόες, πάλι εκτός ο Ανέστης

Ευχάριστα τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Αντρές Σιμόες ξεπέρασε τα όποια προβλήματα είχε και τέθηκε στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι με την Λιβαδειά. Έτσι ο Πορτογάλος βρέθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, όχι όμως και ο Ανέστης!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν επιλέχθηκε από τον Ισπανό για δεύτερο συνεχόμενο ματς, κάτι που μπορεί να εγείρει μέχρι και ερωτηματικά για την εν γένει παρουσία του στην ομάδα. Στη θέση του Ανέστη επιλέχθηκε ο νεαρός Γιούσης που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στον μεσοβδόμαδα αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Κατά τα λοιπά, θέση στην αποστολή έλαβε και ο Σέρχιο Αραούχο που εξέτισε την τιμωρία του ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τσόσιτς, Γιόχανσον και Μάνταλος και οι Πατίτο και Τρίστασον που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ και δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή:Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button