Uncategorized

Μόνος στόχος η νίκη για ΠΑΟ

Μόνο τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει κάθε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη τέλειωσε σήμερα την προετοιμασία του και κατόπιν ανακοινώθηκαν οι “εκλεκτοί” του Έλληνα τεχνικού που απαρτίζουν την αποστολή.

Στην γενική προπόνηση του Σαββάτου δεν συμμετείχαν οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Κότσαρης, καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ σε θεραπευτική αγωγή υποβλήθηκαν οι Λουτσιάνο, Κουντουριώτης και Μουνιέ.

Τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αυριανό παιχνίδι περιλαμβάνουν ως τερματοφύλακα τον Διούδη, και στην άμυνα τους Ινσούα, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο και Αυλωνίτη. Οι υπόλοιποι πιθανοί υποψήφιοι για μια θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι Σιλά, Ρέις, Λουντ, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν και Μολίνς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον “Ιστορικό”: Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Σιλά, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button