ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άρεσε η Νίκη… προβλημάτισε η Στυλίδα!(pics)

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι ομάδες της Νίκης Αγίας Παρασκευής και του ΑΟ Στυλίδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στο 1-1 έμειναν Αγία Παρασκευή και Στυλίδα, οι οποίες αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νίκης, για την 3η αγωνιστική της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το σκορ άνοιξε για την φιλοξενούμενη ομάδα ο Κουφιώτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 13΄της αναμέτρησης, ύστερα από χέρι αμυνόμενου εντός της περιοχής.

Το 1-1 ήρθε πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Ο Μιμιγιάννης στο 35΄εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω και πλάγια από την μεγάλη περιοχή του Σκιαθίτη, ο Παπακώστας πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως καμία δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό απέναντι σε μία Στυλίδα η οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας και φέτος θα αγωνίζεται επάξια στην Football League 2.

Και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τον διαιτητή Τζοβάρα και τους βοηθούς τους, καθώς σε αρκετές φάσεις υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία δεν σφυρίχθηκαν φάουλ αλλά και αρκετές φορές δόθηκαν οφ-σάιντ αμφιλεγόμενα.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button