Γενικά

Πυροβόλησε συγχωριανό και το γιο του και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί

Ένας 54χρονος άντρας πυροβόλησε εναντίον ενός συνομήλικου συγχωριανού του μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον 21χρονο γιο του συγχωριανού. Στη συνέχεια μάλιστα προσπάθησε να αυτοκτονήσει βάζοντας φωτιά στα ρούχα του.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν τον δράστη το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε πάει μόνος του ζητώντας ιατρική βοήθεια, καθώς είχε υποστεί εγκαύματα στο κεφάλι και τα χέρια στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, πιστεύοντας ότι είχε σκοτώσει το νεαρό!

Ο  54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ο δράστης είχε πάει στις 2.30΄ τα ξημερώματα στα μαντρί στο χωριό Βασιλόπουλο, όπου διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιο του με τους οποίους είχε προσωπικές και κτηματικές διαφορές. Ξαφνικά, σήκωσε το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του, τους απείλησε και στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον άτυχο νεαρό στην κοιλιά. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου «Παναγία η Βοήθεια», όπου νοσηλεύεται με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button