Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετά τον Παναιτωλικό θα ξεκαθαρίσει του Μαντσίνι στον Άρη

Το αγωνιστικό προέχει στον Άρη και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την πώληση του Ντανιέλ Μαντσίνι, με τον Ολυμπιακό να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα. #slgr #arisfc #Mancini #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Το αγωνιστικό προέχει στον Άρη και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την πώληση του Ντανιέλ Μαντσίνι, με τον Ολυμπιακό να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Σε δύο μέτωπα, το αγωνιστικό και το μεταγραφικό, κινούνται οι άνθρωποι του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ παράλληλα υπάρχουν επαφές για την απόκτηση αλλά και την παραχώρηση παικτών τις επόμενες ημέρες.

Στο δεύτερο κομμάτι, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία για την πώληση του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για τον Αργεντινό εξτρέμ, αλλά τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πληροφορίες για γερή «σφήνα» ομάδας από τη Ρωσία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα «θέλω» του Πάρντιου, ο οποίος έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του.

Και σε αυτό το θέμα, όμως, παρατηρείται στασιμότητα και όλα θα πέσουν επί τάπητος μετά το μεθαυριανό (29/12) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους και η μοναδική απουσία για τον Πάρντιου είναι ο τραυματίας Ενκουλού.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button