Γενικά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Riders Lamias

Σε μια ξεχωριστή βραδιά την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι Riders Lamias έκοψαν την πίτα τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ρεζέρβα» με παρόντα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και πλήθος φίλων.

Η βραδιά κύλησε μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με τον Χρήστο Ανωγειαννάκη και την κομπανία του να έχουν φροντίσει γι αυτό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  να ανταλλάσσουν ευχές με τους φίλους και τους επισήμους που βρέθηκαν εκεί. Τιμήθηκαν οι επιχειρηματίες της πόλης μας Δάσκαλος Ιωάννης, Καρακίτσος Πέτρος και Γαϊτάνης Κωνσταντίνος για την συμπαράσταση τους στους Riders Lamias αλλά και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιών κα Βίβιαν Αργύρη που παρευρέθηκε εκφράζοντας την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία και κοινές δράσεις με το Σύλλογο.

Τέλος κόπηκε και η πίτα του Συλλόγου ή οποία ήταν ευγενική χορηγία του Αρτοποιείου «Πετρόμυλος»- Γάκη Μαρία,  με ένα τυχερό να κερδίζει ένα πλήρες πακέτο των ειδών που διαθέτει ο Σύλλογος για τα μέλη κ τους φίλους. Κλείνοντας η βραδιά ανανεώθηκε το ραντεβού με τους φίλους των Riders Lamias για την επόμενη εκδήλωση τους αλλά και τις δράσεις που προγραμματίζουν.

Εκ του Συλλόγου

πηγή: granazi1.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button