Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισόπαλο το «Derby d’Italia»

Ισοπαλία χωρίς τέρματα πήρε η Ίντερ μέσα στην έδρα της Γιουβέντους και συνεχίζει πρώτη, με τη Νάπολι όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερ και αν κερδίσει αύριο περνάει μόνη πρώτη και πάλι.

Όρθια μέσα στην έδρα της Γιουβέντους έμεινε η Ίντερ καθώς πήρε λευκή ισοπαλία, με τον Χαντάνοβιτς να κατεβάζει ρολά. Αήττητοι παραμένουν οι «νερατζούρι» που παρέμειναν στην κορυφή του Καμπιονάτο αν και η Νάπολι έχει ματς λιγότερο.

Στο 9ο λεπτό η Γιουβέντους έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Μετά από σέντρα του Κουαδράδο από δεξιά, ο Μάντζουκιτς κατέβασε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, ο Χαντάνοβιτς είπε όχι και  σε δεύτερο χρόνο ο Κροάτης έπιασε κεφαλιά ψαράκι αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Μιράνδα και στο 39’ ο Ματουϊντί έστρωσε όμορφα με το στήθος και ο Κεντίρα έπιασε όμορφο σουτ στην κίνηση αλλά ο Χαντάνοβιτς μάζεψε με διπλή προσπάθεια. Και στο 45’ ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Μάντζουκιτς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Στο 54ο λεπτό ο Μάντζουκιτς έπιασε το μακρινό σουτ αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε, ενώ στο 57’ η Ίντερ φώναξε δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν πήρε σε χέρι του Μπενατιά μετά από σουτ του Ικάρντι. Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και να έχει τον έλεγχο και στο 60’ ο Κουαδράδο άδειασε τον Βαλέρο, άλλαξε με τον Ιγκουαΐν και με έξυπνη κεφαλιά από δεξιά προσπάθησε να κρεμάσει τον Χαντάνοβιτς ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα και στο 68’ ο Χαντάνοβιτς έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Κεντίρα από δεξιά έπιασε μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να περνά μόλις έξω. Οι «μπιανκονέρι» έσφιξαν κι άλλο τον κλοιό γύρω από τα καρέ της Ίντερ και στο 71’ ο Ασαμόα έκανε όμορφο συρτό σουτ εκτός περιοχής μες τον Χαντάνοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά και στο 85’ ο Μπρόζοβιτς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπενατιά, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Ασαμόα, Κεντίρα (75’ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (86’ Μπετενκούρ), Ματουϊντί, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μιράνδα, Σαντόν (63’ Νταλμπέρ), Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Βαλέρο, Πέρισιτς, Καντρέβα (69’ Γκαλιαρντίνι), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς Ικάρντι (86’ Έντερ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button