Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Τσιριγώτης – Ολοκλήρωση συνεργασίας με Λεουνάκη

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ιωνικού επέστρεψε ο Κώστας Τσιριγώτης. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Χάρη Λεουνάκη, νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας ο Παναγιώτη Παπαναστασίου. #slgr #ionikosfc #προετοιμασία #slgrinterwetten

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ιωνικού επέστρεψε ο Κώστας Τσιριγώτης. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Χάρη Λεουνάκη, νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας ο Παναγιώτη Παπαναστασίου. #slgr #ionikosfc #προετοιμασία #slgrinterwetten

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό (16/10, 20:30) συνεχίζει ο Ιωνικός.

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (11/10) προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής και στο κανονικό πρόγραμμα αυτής επέστρεψε ο Κώστας Τσιριγώτης, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχλησή του στο γόνατο.

Αντίθετα, ο Ρεϊνάλντο Λένις ακολούθησε κομμάτια του προγράμματος, με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας να συνεχίζουν τη θεραπεία τους (θλάση δεύτερου και πρώτου βαθμού, αντίστοιχα). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, πλην των διεθνών Αλεξίς Ρομαό και Αίας Άοσμαν, οι οποίοι θα ενταχθούν στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/10).

Για την Τρίτη (12/10) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Το πρωί στο γήπεδο της Φυλής (11:00) και το απόγευμα στο γυμναστήριο της Νεάπολης σε δυο γκρουπ (στις 18:00 και στις 19:00).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χάρη Λεουνάκη, ευχαριστώντας τον για τη σημαντική του προσφορά και ενημερώνοντας πως ο Παναγιώτης Παπαναστασίου -σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλύβα- θα αναλάβει νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συνεργασίας, ο Χάρης Λεουνάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ένα όμορφο και απαιτητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τσιριγώτη και τον αδερφό του Τάκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στην μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού.

Οι δυο τους, είναι παρακαταθήκη για την ομάδα, δημιουργούν σπουδαία προοπτική για το μέλλον και αξίζουν κάθε στήριξη. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους συνεργάτες και προπονητές του ανδρικού τμήματος και της Ακαδημίας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και θεωρώ ότι όλοι τους είναι υπεραξία για την ομάδα του Ιωνικού.

Παράλληλα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των αθλητών, που με οποία λάθη και παραλήψεις από μέρους μου, ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο δυνατό και πάντα υψηλές πτήσεις και στις νέες επιλογές του προέδρου, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button