Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Τρόοστ-Εκόνγκ

Ο Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ φέρεται να έχει πολλούς θαυμαστές στον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #TroostEkong #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ φέρεται να έχει πολλούς θαυμαστές στον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Με τον Τζούρισιτς να βρίσκεται προ των πυλών, κλείνοντας ένα σημαντικό κενό στη θέση “10”, οι Πράσινοι φουλάρουν για την απόκτηση κι ενός κεντρικού αμυντικού.

Μία ακόμα περίπτωση που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει στο Τριφύλλι, είναι του Τρόοστ-Εκόνγκ, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο ύψους 1,91 μ. στόπερ της Γουότφορντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με την αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται. Παράλληλα, η Σαλερλιτάνα στην οποία αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο, μετρώντας εννιά συμμετοχές, δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος αμυντικός είναι εν ενεργεία μέλος της εθνικής Νιγηρίας (64 συμ./4 γκολ), πλην όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, ενώ ο Παναθηναϊκός βιάζεται για να κλείσει παίκτη στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button