Άλλα αθλήματα

Και Ροντόν οι Λέικερς!

Μετά την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι Λέικερς ετοιμάζουν μια ακόμη σημαντική προσθήκη, καθώς συμφώνησαν για την απόκτηση του Ραγιόν Ρόντο, με συμβόλαιο ενός έτους έναντι 9 εκατ.

δολαρίων! Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ρόντο είχε 8.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ σε 26 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο στα playoffs εκτόξευσε τους αριθμούς  του στους 10.3 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 12.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 33.6 λεπτά συμμετοχής.

Οι Πέλικανς ανακοίνωσαν τον Ραντλ

Ο Τζούλιους Ραντλ έλυσε το συμβόλαιο του με τους Λέικερς χθες και σήμερα βρήκε νέα ομάδα, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πέλικανς. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/ σέντερ συμφώνησε για 1+1 χρόνια έναντι 18 εκατ. δολαρίων και θα πλαισιώσει στους ψηλούς των Πέλικανς τον Άντονι Ντέιβις. Την περασμένη σεζόν στο ΝΒΑ ο Ραντλ είχε 16,1 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 26,7 λεπτά κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του.

Νέο συμβόλαιο ο Γκόρντον με τους Μάτζικ

Ο Ααρον Γκόρντον θα παραμείνει στους Ορλάντο Μάτζικ, καθώς συμφώνησε σε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 84 εκατ. δολαρίων. Ο 22χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ορλάντο, ωστόσο ήρθε σε συμφωνία με τους Μάτζικ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. O Γκόρντον μέτρησε την φετινή σεζόν κατά μέσο όρο 17.6 πόντους και 7.9 ριμπάουντ σε 58 παιχνίδια της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button