Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προκρίθηκε με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός!

Αν και στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε κάπως «χλιαρός» ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στο δεύτερο 45λεπτο και κατατρόπωσε την Βικτόρια Πλζεν!

Αν και στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε κάπως «χλιαρός» ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στο δεύτερο 45λεπτο και κατατρόπωσε την Βικτόρια Πλζεν!

Με σκορ 4-0 και μεγάλους πρωταγωνιστές του Γκιγιέρμε και Γκερέρο, ο Ολυμπιακός κατάφερε και κέρδισε την Βικτόρια Πλζεν και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Το 1-0 έκανε ο Γκιγιέρμε ύστερα από κόρνερ στο 51΄του αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, αν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέταγε φωτιές.

Το 2-0 ήρθε στο 70΄με τον Γκερέρο να κάνει μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, να ξεπερνά τον προσωπικό του αντίπαλο και να νικά με το δεξί τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τρίτο γκολ των Πειραιωτών ήρθε στο 73΄και ήταν αυτογκόλ. Ο Ποντένσε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκιγιέρμε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα της Πλζεν.

Και το τέταρτο γκολ της ελληνικής ομάδας ήρθε από στατική φάση. Ο Ποντένσε και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σεμέδο να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία της τσέχικης άμυνας και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button