FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φακούντο Μπερτόλιο: Ένας τεχνίτης και πολυθεσίτης Αργεντινός!(pics)

Ένα ακόμη «review» για τον Φακούντο Μπερτόλιο, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει να φέρει και πάλι στην Ελλάδα ο ΠΑΣ Λαμία.

Εχθές σας ενημερώσαμε, πως ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για τον Φακούντο Μπερτόλιο, ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παίξει στην SuperLeague με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα με τον ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, σας παρουσιάσαμε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή με ένα περιεκτικότατο αφιέρωμα, αλλά σήμερα θα δούμε εκτός από την κάρτα του ποδοσφαιριστή στο Football Manager 2018, θα δούμε σε ποιες θέσεις παίζει κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Αρχικά η κάρτα του ποδοσφαιριστή μέσα από τον προσομοιωτή προπονητικής ή αλλιώς Football Manager 2018:

Όπως μπορείτε να διακρίνεται, πρόκειται αρκετά τεχνικό ποδοσφαιριστή και στο FM 2018. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν το 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, το 12 στις εκτελέσεις φάουλ και στη σέντρα, το 13 στα μακρινά σουτ, το 14 στην ντρίπλα, στις πάσες και στην πρώτη επαφή αλλά και το 15 στην τεχνική κατάρτιση.

Άρα έχουμε πολύ καλά στημένα, καλό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά και πολύ καλός στο ένας vs ένας.

Τώρα, στα ψυχικά χαρακτηριστικά έχουμε 13 στην δημιουργικότητα, 14 στην ομαδικότητα και στο φυσικό ταλέντο. Επίσης, έχει 11 στην εργατικότητα και 9 στην επιθετικότητα.

Όσο αφορά τέλος τα σωματικά/φυσικά προσόντα έχουμε, 12 στην ταχύτητα, 13 στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ισορροπία, αλλά και 15 στην ευκινησία.

Πάμε να δούμε τώρα σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο Μπερτόλιο. Όπως βλέπετε και πιο πάνω, ο Αργεντινός έχει ως φυσική θέση αυτή πίσω από τον επιθετικο, ως «δεκάρι» δηλαδή.

Βέβαια, μπορεί πάρα πολύ εύκολα να παίξει ως δεξιός εξτρέμ αλλά και εξίσου ως αριστερός. Μπορεί επίσης να παίξει στο κέντρο του άξονα αλλά και στα άκρα του.

Άρα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να καλύψει τουλάχιστον δύο θέσεις και πάνω.

Για το τελείωμα, θα συγκρίνουμε τον Φακούντο Μπερτόλιο με τον Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι:

Πάνω κάτω καλύπτουν τις ίδιες θέσεις οι δύο ποδοσφαιριστές, μόνο που ο Ισπανός πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία είναι και μιας ηλικίας, ενώ ο Μπερτόλιο είναι 28 ετών.

Πάμε να δούμε την σύγκριση.

Όπως βλέπετε και πιο πάνω, ο Μπερτόλιο έχει καλύτερο βαθμό στα ψυχικά, έχοντας 12 αντί 11 του Πίτι και στα σωματικά με τους ίδιους βαθμούς.

Έχουμε επίσης, τον Πίτι να έχει μεγαλύτερο βαθμό στις εναέριες μονομαχίες, με 9 έναντι 8, στην επίθεση με 13 έναντι 11 του Μπερτόλιο και στην δημιουργικότητα με 14 έναντι 13.

Στα υπόλοιπα στατιστικά έχουμε ισοπαλία ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, με 6 στην άμυνα, 14 στην τεχνική και 12 στην ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button