Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αγώνας επιβίωσης το ΑΕΚ-Ολίμπια!

Να μπει σε τροχιά πρόκρισης στο BCL θέλει η ΑΕΚ κόντρα στους επικίνδυνους Σλοβένους…

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, για τη μάχη που δίνει να μπει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL, δίνει η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η Ένωση αντιμετωπίζει την Ολίμπια Λουμπλιάνας με το στόχο της 3ης νίκης στη διοργάνωση να αποτελεί μονόδρομο. Και για τους Σλοβένους, όμως αυτό το ματς είναι, πιθανότατα, το τελευταίο γερό χαρτί για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, καθώς έχουν ξεκινήσει με 1-5 νίκες.

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Γκάσπερ Όκομ έχει δηλώσει πως πιστεύει στην έκπληξη, κατατάσσοντας την ΑΕΚ στο επίπεδο της Βενέτσια, της Στρασμπούρ, αλλά και της Εστουντιάντες, την οποία η Ολίμπια νίκησε εκτός έδρας. Για τους Σλοβένους δεν υπολογίζονται, εδώ και καιρό, οι Μπατλ και Μπάρμπαριτς.

Το θετικό για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είναι πως η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών μετά και την επιστροφή του Σι στις προπονήσεις. Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο αν ο Γάλλος φόργουορντ θα βρίσκεται στις επιλογές του κόουτς, ενώ στα τελευταία ματς τη θέση του Τσαλμπούρη στη 12άδα παίρνει ο Άτιτς. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ έχει ανάγκη να επιβάλλει το ρυθμό της και να πάρει ενέργεια από την άμυνά της, ωστόσο απαραίτητη είναι και η στήριξη του κόσμου της.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόπος αγοράς εισιτηρίου:

Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html  

* ΔΕΝ απαιτείται η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του BCL.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button