Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Παπανικολάου γίνεται… 200άρης, εκτός 12άδας ο Αγραβάνης

Ο Κώστας Παπανικολάου… διακοσαρίζει! Στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (8/3), ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τέλος σε αρνητικό σερί 5-0 στη Euroleague, στον «τελικό» με την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, στόχο που για να επιτύχει θα χρειαστεί αδιαμισβήτητα τη βοήθεια του «Πάπι». Ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού συμπληρώνει 200 συμμετοχές στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Από αυτές τις 200, οι 28 είναι μόνο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου τη σεζόν 2013-14 και πριν δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο ΝΒΑ (Χιούστον Ρόκετς, Ντένβερ Νάγκετς). Ο Κώστας Παπανικολάου διανύει την 9η σεζόν του στη Euroleague. Ο Κώστας Παπανικολάου διανύει επίσης το 28ο έτος της ηλικίας του!

Στο μεταξύ, πανέτοιμοι για τον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα με την Μπούντουτσνοστ είναι στην ομάδα του Πειραιά, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ με ανάρτηση βίντεο από την πρωινή προπόνηση στο “Moraca Sports Center” της Ποντγκόριτσα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε 13 παίκτες μαζί του, στην Αθήνα, παρέμεινε μόνο ο τραυματίας (θλάση) Γιάνις Στρέλνιεκς. «Άπαντες έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μπούντουτσνοστ (08/03, 20.00),» αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν την πολυτέλεια για ήττα απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας, Μπούντουτσνοστ, στην προσπάθεια παρουσίας στα πλέι οφ, καθώς τα επόμενα τρία παιχνίδια, τα δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν ακόμη την πρόκριση. Την επόμενη Πέμπτη (14/3), ο Ολυμπιακός θέλει νίκη πάση θυσία απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο, ενώ ακολουθεί «διαβολοβδομάδα»! Την Τρίτη (19/3), η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη (21/3), αγωνίζεται στην Ισπανία με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια.

Εκτός δωδεκάδας ο Αγραβάνης

Τον Δημήτρη Αγραβάνη αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας για τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπούντουτσνοστ (20:00), στην Ποντγκόριτσα, ο Ντέιβιντ Μπλατ. O Γιώργος Μπόγρης θα πάρει τη θέση του, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ. Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν αυτός που είχε αγωνιστεί κατά του Άρη στην Basket League στις 4 Μαρτίου, αντί του σέντερ των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει με 13 παίκτες στο Μαυροβούνιο, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε ο Λετονός Γιάνις Στρέλνιεκς, καθώς είναι τραυματίας (θλάση).

Οι δώδεκα παίκτες των «ερυθρόλευκων» που θα αγωνιστούν στον αγώνα Μπούντουτσνοστ-Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Euroleague είναι οι εξής: Ουέμπερ, Ουίλιαμς-Γκος, Σπανούλης, Μάντζαρης, Τίμα, Τουπάν, Παπανικολάου, ΛεΝτέι, Μπόγρης, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοφ και Πρίντεζης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button