Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρήξη χιαστών και χειρουργείο για Περογαμβράκη

Σημαντικό πλήγμα για τον ΟΦΗ…

Σημαντικό πλήγμα για τον ΟΦΗ, καθώς ο Αλέξης Περογαμβράκης υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης μετά από έξι μήνες μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε χτυπήσει στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου έπειτα από σύγκρουση με συμπαίκτη του και έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Το ιατρικό τιμ έκρινε ότι η επέμβαση έπρεπε να γίνει άμεσα ώστε να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα και έτσι ο Περογαμβράκης χειρουργήθηκε από τον χειρούργο ορθοπεδικό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη, ενώ συμμετείχαν και οι Σήφης Χριστοφοράκης και Γιάννης Αγγελιδάκης.
Στον επιθετικό του ΟΦΗ έγινε επέμβαση πρόσθιου χιαστού, έσω πλαγίου συνδέσμου και έσω μηνίσκου και αναμένεται να μείνει εκτός για έξι μήνες.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα, εκφράζει την ευχή της για γρήγορη επάνοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η  οικογένεια του ΟΦΗ εύχεται στον Αλέξη Περογαμβράκη καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στην ομάδα μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ!

Αλέξη είσαι παλικάρι και θα τα καταφέρεις!».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button