Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Μόουρα ο Λεβαδειακός

Μετά την απόκτηση του Μπραντάο ο Λεβαδειακός επιθυμεί να φέρει στην Ελλάδα έναν πρώην συμπαίκτη του στη Σαχτάρ και πιο συγκεκριμένα τον Λεονάρντο Χοσέ Απαρεσίδο Μόουρα.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος το 2005 είχε συμφωνήσει με τη Σαχτάρ για πέντε χρόνια έναντι 1,8 εκατομμυριων δολαρίων, αλλά το 2007 δόθηκε πίσω στη Σάντος με τη μορφή δανεισμού. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί μόνο λίγες δεν είναι καθώς ακολούθησαν νεόι δανεισμοί σε Σάο Καετάνο, Βάσκο ντα Γκάμα, Γκρέμιο Προυντέντε, Αβαΐ και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην οποία υπέγραψε ως ελεύθερος το 2012.

Από το 2013 κι έπειτα αγωνίστηκε στις Criciúma (Βραζιλία) και κατά σειρά οι Ponte Preta (Βραζιλία), Bragantino (Βραζιλία), Ituano (Βραζιλία), Santos (Βραζιλία), Mersin İdmanyurdu (Τουρκία), Santa Cruz (Βραζιλία), Paraná (Βραζιλία) και τέλος στη Sando Antre της Βραζιλίας.

Να αναφερθεί πως σε επίπεδο Εθνικών ομάδων έχει αγωνιστεί με την Κ17 και την Κ20 της Βραζιλίας, ενώ μόλις μια φορά το 2005 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών σε φιλικό κόντρα στη Γουατεμάλα χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button