Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Πράσινος» και του χρόνου ο Σίνγκλετον

Ο Αμερικανός δεν βρήκε εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA και παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Κρις Σίνγκλετον είχε περιθώριο μέχρι τις 20 Ιουλίου να βρει ομάδα στο NBA, δεν βρήκε και έτσι, όλα δείχνουν, πως και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η παραμονή του Αμερικανού σέντερ ήταν επιθυμία του Τσάβι Πασκουάλ, για αυτό και η ΚΑΕ είχε απορρίψει πέντε πολύ καλές προτάσεις.

Ο Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, πλέον δεν υπάρχει option out για το NBA και η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι αν η ΚΑΕ απαντήσει θετικά σε πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός, πριν από τη λήξη της ημερομηνίας για το option out και λίγο μετά την πρόταση 1,1εκατ. Ευρώ από τη Χίμκι, υπέβαλε πρόταση – μαμούθ στον παίκτη, προτείνοντας 1,65 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για δύο χρόνια, συν ποσοστό 25% σε περίπτωση πώλησής του σε άλλη ομάδα.

Ο Σίνγκλετον αρνήθηκε την πρόταση, έτσι αυτή την στιγμή είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, βάσει του υπάρχοντας συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button