Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κόκκινο πανί» για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αυγενάκης

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την δημόσια θέση που πήρε για το τέλος της 26ης αγωνιστικής. #slgr #pasgianninafc #Αυγενάκης #slgrinterwetten #season2021_2022

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την δημόσια θέση που πήρε για το τέλος της 26ης αγωνιστικής.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα δίνοντας συγχαρητήρια στους Κρητικούς για τη νίκη και την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα τον

Η ανάρτηση αυτή όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα αφού όπως είναι γνωστό οι Ηπειρώτες περιμένουν την απόφαση της έφεσης για την ποινή της αφαίρεσης των 5 βαθμών που τους έχει επιβληθεί. Καταλαβαίνει κανείς πως σε περίπτωση δικαίωσης ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θα μπει στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ.

Για τους Γιαννιώτες ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί κόκκινο πανί και όπως τονίζουν με την ανάρτηση αυτή ο Υφυπουργός για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προσπαθεί καταφανέστατα να προκαταβάλει την απόφαση των δικαστών για να φανεί αρεστός στο κοινό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν η δημόσια τοποθέτηση του δημιουργεί τετελεσμένα ειδικά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατέχει θεσμική θέση.

Στον ΠΑΣ αντίθετα συγχαίρουν τον ΟΦΗ για την πορεία του και στέκονται ιδιαίτερα στον Νίκο Νιόπλια ο οποίος προς τιμή του τόνισε πως είναι άδικο αυτό που συνέβη στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button