Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αστρική Σίτι, διαστημικός Αγουέρο! (vid)

Διέλυσαν τη Χάντερσφιλντ με 6-1 οι «πολίτες», με τον Αργεντινό να πετυχαίνει χατ τρικ.

PREMIER LEAGUE-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: 6-1

Γήπεδο: Etihad

Δεν θα έχει αντίπαλο και φέτος η Σίτι, αν συνεχίσει έτσι. Οι «πολίτες» διέλυσαν με 6-1 τη Χάντερσφιλντ, έκαναν το 2Χ2 και δείχνουν πως ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν πέρσι.

Στα πρώτα 90 δευτερόλεπτα η Σίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να σεντράρει από δεξιά και τον Σίντλερ να προλαβαίνει σωτήρια τον Αγουέρο ενώ στο 3’ μετά από κόρνερ, ο Ζέσους πλάσαρε αλλά ο Χάμερ έδιωξε. Η Σίτι συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 4’ ο Ζέσους αστόχησε από καλό σημείο ενώ στο 5’ ο Χάμερ πρόλαβε τον Αγουέρο και στο 17’ είπε όχι και σε πλασέ του Ζέσους. Στο επόμενο λεπτό ο Στάνκοβιτς έκοψε τον Γκιντογκάν και στο 20’ ο Αγουέρο από πλάγια θέση σούταρε μόλις έξω και τελικά στο 25’,μετά από φοβερή ασίστ του Έντερσον, ο Αγουέρο είδε τον Χάμερ αρκετά έξω από τα δοκάρια του και με πανέμορφη λόμπα τον κρέμασε για το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Χάντερσφιλντ, στο 31’ Ζέσους με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής έγραψε το 2-0 ενώ στο 35’, ο Μεντί σέντραρε από αριστερά, ο Χάμερ έκανε τραγικό λάθος και ο Αγουέρο από κοντά με προβολή έγραψε το 3-0. Στο 43’ μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μπίλινγκ, ο Μουνιέ έκανε το γύρισμα και ο Στάνκοβιτς από κοντά μείωσε σε 3-1 για τη Χάντερσφιλντ.

Οι «πολίτες» δεν πάτησαν φρένο στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό, ο Νταβίντ Σίλβα με φοβερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1 ενώ στο 57’ ο Αγουέρο έπιασε φοβερή σουτάρα από 25 μέτρα, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Χάμερ. Δύο λεπτά μετά, ο Αργεντινός αστόχησε από κοντά και στο 75’ ο Μεντί έβγαλε από αριστερά για τον Αγουέρο που από κοντά πέτυχε χατ τρικ για το 5-1. Και στο 84’ ο Χάμερ απέκρουσε το σουτ του Σανέ αλλά η μπάλα βρήκε στον Κονγκολό και κατέληξε στα δίχτυα της Χάντερσφιλντ για το 6-1 ενώ στο 88’ ο Χάμερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κομπανί, Λαπόρτ, Μεντί, Στόουνς, Γκιντογκάν (82’ Φοντέν), Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σϊβα, Νταβίντ Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Ζέσους, Αγουέρο (77’ Σανέ)

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Χάμερ, Λεβ, Σμιθ, Κονγκολό, Σίντλερ, Στάνκοβιτς Χαντεργκιονάι, Σαμπιρί (46’ Ντεπουάτρ), Μπίλινγκ, Πρίτσκαρντ (61’ Ντιακαμπί), Μουνιέ (84’ Σόμπι)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button