Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μοιρασιά στο Περιστέρι!

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι της σημερινής ημέρας της 12ης αγωνιστικής.

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο Περιστέρι. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 3′ με τον Ντάουντα για να ισοφαρίσει ο Μολίνς στο 30′ με πέναλτι.

Ο ΠΑΟ που διαμαρτύρεται για ακόμα ένα πέναλτι πάνω στον Άλτμαν στο πρώτο ημίχρονο, παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα.

Έπιασε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους 21 βαθμούς η ομάδα του Κάναντι.

Δεν… υπήρχε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά. Η άμυνα της ομάδας του Ουζουνίδη… αλλού ντ’ αλλού.

Το ένα λάθος μετά το άλλο από τους Κουτρουμπή, Αυλωνίτη με τον Ουάρντα να κάνει… γιογιό τον Κολοβέτσιο που έπαιξε μπακ(!)

Μόλις στο 3ο λεπτό λοιπόν ο Ντάουντα έφυγε στη πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Διούδης τα έβαλε με την άμυνά του αλλά αυτή… δεν έβαλε μυαλό. Στο 14′ ο Αυλωνίτης έχασε τον Βασιλακάκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρο σταμάτησε το σουτ.

Ένα λεπτό μετά ο Κουτρουμπής έστρωσε(!) στον Ντάουντα αλλά και πάλι ο Διούδης απέκρουσε.

Στο 24′ ήταν σειρά του Σιλά να κάνει τραγικό λάθος αλλά ο Βασιλακάκης άργησε και έφυγε πλάγια.

Aπό το πουθενά και αφού ο Ατρόμητος χαλάρωσε, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε.

Ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν στα πλάγια της μεγάλης περιοχής έκανε τον Μάνταλο να δείξει πέναλτι το οποίο στο 30′ έκανε γκολ ο Μολίνς.

Ο Ατρόμητος έχασε την συγκέντρωσή του μετά από αυτην την εξέλιξη.

Και αν ο Μάνταλος έδινε πέναλτι στο 41′ σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη πανω στον Άλτμαν θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στο β’ μέρος, όπως μπήκε και στο πρώτο δηλαδή, έχοντας δοκάρι στο 48′ σε σουτ του Μάντσον πολύ έξω από την περιοχή του Διούδη ο οποίος μεσολάβησε για να γλιτώσει το γκολ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 53′ με τον Ουάρντα να μην μπορεί να βρει στόχο αν και μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στο 68′ ο Κιβρακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αλλά ο Ατρόμητος δεν έδωσε χώρο στον ΠΑΟ.

Συνέχισε να είναι αυτός που έκανε παιχνίδι. Και με την μπάλα να περνάει από τα πόδια του Ούμπιδες προσπαθούσε να ψάξει το γκολ.

Όμως δεν τα κατάφερε να γίνει απειλητικός. Ο ΠΑΟ έδειξε να μην μπορεί να γίνει απειλητικός και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.

ATΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς(63′ Ούμπιντες), Βασιλακάκης(74′ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα(83′ Λαζαρίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Ινσούα, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Λουντ, Σιλά, Μουνιέ(46′ Xίλιεμαρκ), Άλτμαν, Καμπέσας(75′ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς(71′ Τσάβες)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button